Muller objasnio zašto je već na zagrijavanju znao da će zgaziti Barcelonu

Izgledali su dosta opušteno

Muller objasnio zašto je već na zagrijavanju znao da će zgaziti Barcelonu

E. Čaušević

Bayern je u nedjelju osvojio trofej Lige prvaka nakon pobjede protiv PSG-a u finalu sa 1:0.

Bavarci iza sebe imaju fantastičnu sezonu i prvi su klub koji je u jednoj sezoni Lige prvaka ostvario pobjedu u svakoj utakmici. No, ono što će se najviše pamtiti jeste okršaj u četvrtfinalu protiv Barcelone.

U toj utakmici Bayern je deklasirao Katalonce sa nevjerovatnih 8:2 što je jedna od najvećih blamaža u historiji Barcelone.

O tom meču ponovo je govorio Thomas Muller koji je otkrio da je već na zagrijavanju znao da Bayern jednostavno ne može izgubiti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mi smo se zagrijavali već deset minuta kada su igrači Barcelone tek počeli da lagano dolaze na teren i počinju sa zagrijavanjem. Možda je to neka druga filozofija i ne mora da znači ništa, ali to pokazuje koliko smo mi bili 'gladni' i željni uspjeha. Kada sam vidio koliko su opušteni znao sam da ćemo ih zgaziti", poručio je Muller.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti