Pitali su Rummeniggea hoće li dovesti Messija: Odgovor je sasvim očekivan

Nije im interesantan

Pitali su Rummeniggea hoće li dovesti Messija: Odgovor je sasvim očekivan

A. Beganović

Nakon što je obavijestio Barcelonu da želi napustiti klub, Lionel Messi povezuje se sa mnogim evropskim velikanima.

Inter, Manchester City, PSG su neki od klubova s kojima se povezuje po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, a novinare italijankog Tuttosporta interesovalo je da li će Bayern pokušati dovesti sjajnog Argentinca.

I provjerili su to kod predsjednika aktuelnog osvajača Lige prvaka Karl-Heinz Rummeniggea. Odgovor koji su dobili je za one koji poznaju filozofiju Bayerna sasvim očekivan.

"Nećemo ga pokušati dovesti. Ne možemo ga platiti, to je protivno našoj politici i filozofiji", istakao je prvi čovjek Bayerna pa je zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Da budem iskren, vijest da će Messi možda napustiti Barcelonu čini me tužnom. Leo je napisao istoriju ovog kluba. Po mom mišljenju, tamo bi trebao završiti karijeru."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Kao prvo nediprte da je najbolji svih vremena, možda među 10 najboljih svih vremena. Kao drugo Rummenige svaka čast na klupskoj politici i filozofiji. Nek plaća City i PSG 30 i kusur mil. godišnje ovom kepecu, kojem kad se k...c digne jednostavno neće ni da pretrči polovinu terena. Pa bolan ako si toliko veliki nebi nikad prešao u PSG ili City, pristao bi na neku manju platu, nagrabio si se para, pa bi odabrao neki klub sa tradicijom i pravim navijačima a ne tamo neku plastiku od kluba.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi