Foto - EPA

Velike vijesti uglednog lista

L'Equipe: Juventus pozvao Messija!

Midhat Šljivak

Ugledni francuski list L'Equipe tvrdi da je Lionel Messi dobio i poziv iz Torina od Juventusa.

Leo je prije nekoliko dana saopštio čelnicima Barcelone da želi otići. Ipak, rukovodstvo kluba smatra da je njegov ugovor automatski produžen i ne žele da ga puste iz kluba.

Dok traje rat dvije strane Messi se povezuje sa brojnim klubovima. Prije svega tu je Manchester City, koji je najveći favorit za njegovo dovođenje, a stidljivo se još spominju Inter i PSG.

Ipak, L'Equipe je večeras objavio da je Messija pozvao i Juventus. Navodno je njegovog oca Jorgea pozvao neko iz Torina i ponudio mu je saradnju.

Međutim, gotovo je nemoguće da i čuveni Argentinac dođe u Torino. Rukovodstvo Stare dame radi uveliko na tome da se riješi određenih plata i da olakša budžet, a ista ekipa sa Messijem i Ronaldom bi napravila financijski haos.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svakako da bi bilo zanimljivo vidjeti Messija i Ronalda u istoj ekipi. To je često bio san svih, no on je u ovom trenutku nerealan, bez obzira na to što je L'Equipe izuzetno ugledan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.