Barcelona počela sa ucjenama prema Messiju: Potpiši ili nema pregovora!
Foto - EPA

Bartomeu radi sve na svoj način

Barcelona počela sa ucjenama prema Messiju: Potpiši ili nema pregovora!

Midhat Šljivak

Lionel Messi zatražio je prije nekoliko dana da ode iz Barcelone.

Argentinska zvijezda šokirala je fudbalski svijet odlukom da napusti klub u kojem je proveo čitav život i on je poprilično uvjeren da će u tome uspjeti.

Ipak, čelnici Barcelone na čelu sa Josepom Marijom Bartomeuom ne žele ni da čuju za Messijev zahtjev. Oni tvrde da on ima validan ugovor i da može samo otići ako neko isplati klauzulu od 700 miliona eura.

Na sastanku rukovodstva Bartomeu je očekivano vodio glavnu riječ. Jednostavno ne želi da ga pusti iz kluba i dobio je jasnu poruku.

"Potpiši novi ugovor ili nema nikakvih pregovora", poruka je koju je Bartomeu poslao prema Messiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je svakako još jedan udarac na Argentinca i mnogi bi rekli ucjena. Obnova ugovora samo znači da bi u nekom transferu Messi mogao biti zamijenjen i da bi klauzula bila drugačija, jer niko na svijetu ne može isplatiti 700 miliona eura.

Sigurno je da će Messi imati šta da kaže u ovom slučaju jer je on prema svemu sudeći odavno odlučio da ide.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Vi i vaša nagađanja
3 0
realno_govoreci
Pa sta bi sa onim da ce Bartomeu otici ako ovaj ostane? Sta bi sad
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi