Zna nešto više?

Adnan Ćatić objavio fotografiju i još više pokrenuo špekulacije oko Džekinog transfera u Juventus

Endin Čaušević

Edin Džeko će prema svemu sudeći napustiti Romu ovog ljeta i potpisati za Juventus.

Svi ugledni mediji na Apeninima objavili su jutros da je Džeko donio odluku oko transfera, te da je pristao da karijeru nastavi u dresu Stare dame.

Ove vijesti su obradovale bh. navijače koji smatraju da je to pravi potez Dijamanta, te da ima sjajne šanse da pokori i Italiju i osvoji titulu prvaka ove zemlje s Juventusom.

Nakon pisanja italijanskih medija pojavile su se zanimljive montaže Džeke u dresu Juventusa, a jednu od njih objavio je i slavni bokser Adnan Ćatić. Čini se da je na taj način već čestitao Džeki na transferu u Juve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.