Leo je sve dalje od kluba

Navijači Barcelone u nevjerici: Jorge Messi je rekao sve u nekoliko riječi

Midhat Šljivak

Jorge Messi doputovao je danas u Barcelonu kako bi obavio pregovore sa čelnicima kluba o odlasku njegovog sina Lionela.

Leo Messi je nedavno objavio kako ne želi više nositi dres Barcelone i da je spreman na odlazak, te je u klub poslao dokumente kojima ih je obavijestio da želi otići.

Međutim, Barcelona ne želi pustiti Messija. Smatraju da on ima validan ugovor, pa je zbog toga Jorge stigao u Barcelonu kako bi sa Josepom Marijom Bartomeuom danas riješio sve dileme.

Španski novinari su 'uhvatili' Jorgea na nekoliko trenutaka i on je saopštio da će Leo veoma teško ostati član Barcelone.

"Teško da će ostati", rekao je Jorge i o eventualnom prelasku u Manchester City i razgovoru sa Pepom Guardiolom je rekao:

"Nisam razgovarao sa Pepom ni sa bilo s kim", istakao je Jorge i još jednom je o budućnosti svog sina u Barceloni rekao:

"Teško, teško".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se kako je došlo vrijeme za rastanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.