Slučaj Lionel Messi: Šta je stavljeno na stol?
Foto - EPA

Tri opcije

Slučaj Lionel Messi: Šta je stavljeno na stol?

M. Šljivak

Kompletan fudbalski svijet ostao je u šoku nakon što je prošle sedmice Lionel Messi zatražio odlazak iz Barcelone.

Argentinski velemajstor je odlučio da nakon 20 godina napusti Barcelonu, a kao glavni favorit za njegov potpis spominje se Manchester City.

Ipak, katalonski klub Messija nema namjeru tako lako pustiti. Predsjednik Josep Maria Bartomeu smatra da je Argentinac vezan ugovorom koji se automatski produžio i u slučaju da želi ići od klubova traži odštetu od 700 miliona eura.

Messi se prethodnih dana nije pojavljivao u klubu. Za njega je Barcelona završena priča, a otac Jorge jutros je stigao u grad kako bi održao sastanak sa predsjednikom kluba.

Zbog toga je jutros pravo ludilo u Barceloni. Svi žele saznati informaciju više o onom što se dešava, a Mundo Deportivo je otkrio teme sastanka.

Potvrdili su kako će Jogre Messi zatražiti Leov slobodan odlazak iz kluba ili prijateljski sporazum u kojoj će sve strane biti zadovoljne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Bartomeu, po njihovim informacijama, neće prihvatiti ove prijedloge. On će pred Messija staviti ponudu i novi ugovor koji će trajati do 2022. godine.

Danas će sve oči fudbalskog svijeta biti uperene u Barcelonu i moglo bi se desiti da Lionel Messi već danas bude bivši član katalonskog velikana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Ono kad te djevojka ostavlja a ti je pitaš da se uda za tebe hahahahhaha
9 0
SakeArsenal
Ima tri opcije. Da se leči, da se seli, ILI IDE BOD MAČ BATO!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi