Defanzivci iz Premiershipa već u strahu od Messija: "Vjerovatno bi me uhvatila panika"

Mnogi vjeruju da će Argentinac preći u City

Defanzivci iz Premiershipa već u strahu od Messija: "Vjerovatno bi me uhvatila panika"

Lionel Messi je izrazio želju da napusti Barcelonu i velike su šanse da će se to ovog ljeta i dogoditi.

Jedan od najboljih svih vremena bi se nakon čitave karijere u Španiji uskoro mogao okušati i u Engleskoj jer se špekuliše da je Manchester City ozbiljan u namjeri da dovede sjajnog Argentinca u svoje redove.

Navodno je na Etihadu već spreman astronomski ugovor za Lionela Messija, a kako špekulacije o njegovom dolasku u Englesku postaju sve glasnije, tako defanzivce Premiershipa "hvata panika".

O mogućem Messijevom dolasku u Premier ligu govorio je i odlični defanzivac Wolverhamptona Conor Coady koji je skoro zaradio i poziv u A reprezentaciju Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vjerovatno bi me uhvatila panika, bilo bi dosta panike prije utakmice dok bih pokušavao shvatiti da igram protiv Messija. Možete pogledati sve snimke na svijetu kako biste se pokušali pripremiti za nekog poput njega i opet biste se mučili... Bilo bi sjajno i za njega i za Premier ligu ako dođe. Ako se to desi biće apsolutno fantastično", izjavio je Coady.

Top Komentari

miki30
Ma nema te se šta bojati, pogledajte samo kako je to Bayern rješio. Nije se vidio tip.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi