Bologna zainteresovana

Član Serije A prati Luku Menala?

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo (24) često se povezuje sa dolaskom iz redova zagrebačkog Dinama.

Ovaj 24-godišnji krilni napadač iza sebe ima jako dobru sezonu u ljubljanskoj Olimpiji. Igrao je zaista sjajno i privukao je pažnju određenih klubova.

Međutim, on je odlučio da se vrati u Dinamo i da se pokuša nametnuti u ovom klubu. Za sada mu to ne polazi za rukom i konstantno se govori o njegovom odlasku.

Prethodnih dana za njegove usluge se raspitivao turski Konyaspor, a sada je navodno za njega zainteresovana i italijanska Bologna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji pišu da će Menalo biti pod posebnim povećalom ako zaigra u utakmici protiv Italije i da sportski direktor ovog kluba Walter Sabatini pokazuje ozbiljan interes za njega.

Odlazak u Seriju A je svakako san mnogim fudbalerima, a ostaje nam da vidimo hoće li se Menalo na kraju i odlučiti na odlazak iz Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.