Održan žrijeb za play off Lige prvaka: U Dinamu zadovoljni, a u Zvezdi tuguju

Sada je sve jasno

Održan žrijeb za play off Lige prvaka: U Dinamu zadovoljni, a u Zvezdi tuguju

Endin Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb za play off Lige prvaka.

U Ligi prvaka trebaju da se odigraju još mečevi trećeg pretkola, a zatim ćemo gledati play-off i konačnu borbu za ulazak u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Žrijeb u Nyonu donio je mnogo zanimljivosti, a u centru pažnje su klubovi iz našeg regiona. Zagrebački Dinamo je imao sreće što se tiče žrijeba, dok u Crvenoj zvezdi ne mogu biti baš zadovoljni.

Dinamo je izbjegao Young Boys i Zvezdu, a ukoliko prođu treće pretkolo protiv Ferencvaroša u play-offu će igrati protiv boljeg iz duela Qarabag - Molde.

Što se tiče Crvene zvezde pred njima je dosta teži zadatak. Zvezda u trećem pretkolu igra protiv kiparske Omonije, a ukoliko se plasiraju dalje u play-offu ih očekuje Olympiakos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Parovi play offa Lige prvaka:

Qarabag ili Molte - Dinamo ili Ferencvaroš
Olympiakos - Crvena zvezda ili Omonia
Salzburg - Maccabi Tel Aviv ili Dynamo Brest
Slavia Prag - Young Boys ili Midtjylland

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Dinamo u srcu Zrinjski do groba
1 15
zvjezdan10
Dinamu je teži protivnik sad Ferencvaroš nego ovi iz playofa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti