Menalo se nada šansi kod Bajevića: To je cilj!
Foto - NSBiH

Mladi bh. fudbaler

Menalo se nada šansi kod Bajevića: To je cilj!

M. Šljivak

Luka Menalo našao se na spisku Dušana Bajevića za utakmice Lige nacija.

Fudbaler Dinama, gdje se vratio sa posudbe iz Olimpije, spreman je za nove izazove u dresu zagrebačkog tima.

“Sad sam se vratio i nadam se da ću, nakon dvije posudbe, ostati duže u klubu, pokazati ono što znam, nastaviti dalje napredovati i iskoristiti sve mogućnosti koje mi Dinamo pruži.”

Nada se Luka i šansi u reprezentaciji BiH.

“Svakom igraču je to želja i cilj kojem teži pa sigurno da se i ja potajno nadam minutaži i šansi, da ću ih dobiti, i iskoristiti.”

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pokušat će svakako da se nametne.

“Od saigrača, da se još više zbližimo, mislim da nam je dobro došlo ovo okupljanje pred Ligu nacija jer nam je to prilika da se prije baraža bolje upoznamo sa novim selektorom i stručnim štabom. Od sebe lično, da se probam nametnuti, dam svoj maksimum i budem tu za utakmice baraža.”

Promo

Top Komentari

user1583752673
Ovaj momak je davno zasluzio vise prostora u reprezentaciji, sretno Luka
9 0
tbra
Bolja opcija od Duljevica na krilu u svakom slucaju
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi