Bakhar tvrdi da je posao odrađen

Trener Maccabija nakon prolaska: "Nismo igrali protiv Juventusa..."

Admin Čaušević

Maccabi iz Haife je poslije preokreta uspio pobijediti Željezničar sa 3:1 i plasirati se u drugu rundu kvalifikacija Europa lige. 

Trener izraelskog tima, Barak Bakhar je poslije utakmice bio zadovoljan odrađenm jer je njegov tim ispunio ono što se očekivalo, a to je prolazak dalje.

"Nije lako igrati kao favorit protiv tima koji dođe da se brani. Mislim da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, kreirali smo šanse", rekao je Bakhar.

"Nismo igrali protiv Juventusa, ali smo igrali protiv dobrog tima koji je lider u svom prvenstvu. Odradili smo posao i prošli dalje to je ono što nam je bilo potrebno. Trebali smo spriječiti gol i to je nešto u čemu je trebao učestvovati cijeli tim."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ako s vremenom postanemo dominaniji u igri, onda ćemo biti izloženiji prilikama, ali takvi golovi se trebaju spriječavati", zaključio je Bakhar.

U drugom pretkolu Maccabi će igrati protiv predstavnika Kazahstana, ekipe Kairata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.