Bez ijedne riječi: Maccabi slikovito proslavio izbacivanje Plavih

Izraelci slavili s 3:1

Bez ijedne riječi: Maccabi slikovito proslavio izbacivanje Plavih

Admin Čaušević

Željezničar je izgubio od Maccabija s 3:1 i tako se oprostio od evropskih utakmica za ovu sezonu. 

Plavi su golom Ivana Lendrića stigli do prednosti, ali su domaći u nastavku meča postigli tri gola i zasluženo izborili drugo pretkolo Europa lige.

U prvoj objavi na Twitteru nakon utakmice Maccabi je izbacivanje Željezničara proslavio slikovito i bez ijedne riječi.

Naime, objavili su nategnuti mišić koji simbolizuje snagu te tri lopte aludirajući na tri postignuga gola ekipi s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Maccabi će u drugom pretkolu igrati protiv Kairata, dok se Željezničar vraća domaćem fudbalu. U nedjelju Plave čeka teško gostovanje na Pecari Širokom Brijegu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nedim.
Zasluzeno pojeli su nas,fizicka sprema cista 0.Igrali se s nama.Mi imamo za mjesec dana europsku urakmicu,idemo igrati pripremnu s Bosnom iz Visokog.Mislim je li to neka provjera smjesno.Daj nam ekipe iz regiona kao sto su Npr.Rijeka,Maribor,Olimpija itd.daj neka to bude neke pripremne utakmice da vidimo gdje smo sta smo koliko smo jaki koliko mozemo da trcimo nije bitno izgubiti cemo ali cemo nesto nauciti,a ne ovako sad ucimo a kosta nas
7 0
NAPOLI
Mi smo obični amateri u svemu pa tako i u fudbalu .vusamo se u prsa a veliko nista je sve kod nas
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi