Željezničar objavio fotografije na Instagramu, a onda su navijači Maccabija krenuli u napad
Foto: Armin Herić, www.fkz.ba

Zatrpali ih komentarima

Željezničar objavio fotografije na Instagramu, a onda su navijači Maccabija krenuli u napad

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara oprostili su se od Evrope nakon poraza od Maccabija u Haifi sa 3:1.

Plavi su poraženi u prvom pretkolu Evropske lige iako su golom Lendrića uspjeli da povedu sa 1:0. No, Maccabi je uspio da dođe do preokreta, te na kraju sa 3:1 savlada Željezničar.

Klub s Grbavice je nakon meča na zvaničnom Instagram profilu objavio fotografije s ove utakmice, te u upisu je pisalo da su poraženi sa 3:1.

Međutim, onda su izraelski navijači zatrpali ovaj post svojim komentarima. Tu ima i dosta uvreda na račun Plavih, te su čini se jedva dočekali neku objavu Željezničara da krenu u napad.

"Gubitnici, vratite se u Bosnu", "Sada možete sklonuti autobus iz svog šesnaesterca", "Pokazali smo vam kakvi smo mi Izraelci"... su samo neki od komentara na objavi Željezničara.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
E cuj onog nakog Izraelskog klosara, jews 3 nazis 1.. Realno je jews-nazis 3 LJUDINE 1... mi ne ubijamo sve po redu zbog vjere vijekovima kao oni... i kad ih je skoro kompletna Evropa ganjala, mi smo ih sakrivali i branili, prihvatali kao svoje.. E cuj nazis, je*o mu pas mater onu odvratnu..
17 3
Rajvosa2019
Cifuti me mogu povuci samo za rucnu , upravo je nategnuta
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi