Od večeras u Barceloni

Ulovljen na aerodromu: Pjanić napustio Torino i poslao posljednju poruku navijačima Juventusa

Admin Čaušević

Avantura Miralema Pjanića u Barceloni će započeti s nekoliko dana zakašnjena obzirom da je bh. reprezentativac u međuvremenu prebolio koronavirus.

Pjanić se na treningu Katalonaca trebao pojaviti prošle sedmice, ali kako je bio pozitivan na Covid-19 njegov odlazak u Španiju je prolongiran na neko vrijeme.

Odlični veznjak je večeras napustio Torino, a prije polijetanja sa aerodroma Caselle, danas je po posljednji put posjetio trening kamp Juventusa Continassu.

Pjanić je bio u prisustvu svog oca Fahrudina, a italijanski novinari su ga uhvaltili na aerodromu te su ga zamolili za posljednju poruku navijačima Stare dame.

"Pozdrav i želim vam sve najbolje. Hvala na svemu", poručio je bh. veznjak koji je dodao da se osjeća vrlo dobro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvi trening s novim saigračima Pjanić bi trebao obaviti sutra, a prije toga će u skladu s protokolom morati obaviti novo testiranje na koronavirus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.