Miralem Pjanić večeras stiže u Barcelonu

Piše Mundo Deportivo

Miralem Pjanić večeras stiže u Barcelonu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uspješno se oporavio od koronavirus, te će se uskoro priključiti Barceloni na pripremama za novu sezonu.

Pjanić je trebao prije nekoliko sedmica da otputuje u Barcelonu, ali na testiranju prije samog odlaska saznao je da je pozitivan na koronavirus. No, bh. veznjak se oporavio nakon 14 dana u izolaciji, te je spreman za nove izazove.

Prije dva dana potvrdio je za SportSport.ba da je bio negativan na testiranju, te sada konačno može put Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo objavio je danas da će Pjanić u ovaj grad doputovati već večeras kako bi se konačno smjestio. Sutra bi trebao ponovo na testiranje, a već za vikend ga očekuju na treninzima katalonskog kluba.

Također, Pjanić bi početkom naredne sedmice zvanično trebao biti predstavljen na Camp Nou kao novo pojačanje Barcelone. To će zaista biti veliki dan za Miralema, ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Sretno Mire, aBd da budeš još bolji
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti