Nadaju se izjavi

Pjanić sletio u Barcelonu, grupa novinara ga nesrpljivo čeka ispred aerodroma

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić večeras će doputovati u Barcelonu.

Pjanić je još prije dva mjeseca potpisao za Barcelonu, a konačno će se pridružiti novom timu na treninzima. Bh. fudbaler se oporavio od koronavirusa, te je večeras napustio Torino i uputio se ka Španiji.

Španski mediji prenose da je avion u kojem se nalazi Pjanić sletio prije nekoliko trenutaka na aerodrom u Barceloni ispred kojeg se okupila grupa novinara koja čeka bh. igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od novinara objavio je da je stigao ispred aerodroma El Prat, a tu je još nekoliko kamermana i njegovih kolega koji čekaju da se pojavi Pjanić, te se nadaju da će im dati prvu izjavu po dolasku u Barcelonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.