Barcelona ispunjava Messiju želju: Agenti su već u gradu, zvučno ime stiže na Nou Camp!

Pregovori traju

Barcelona ispunjava Messiju želju: Agenti su već u gradu, zvučno ime stiže na Nou Camp!

A. Čaušević

Ostanak Lionela Messija znači na Nou Campu znači i ispunjavanje određenih želja sjajnom Argentincu koji iz sjene šefuje u Barceloni.

Barcelona se već neko vrijeme spominje kao novi tim Lautara Martineza, a i omaleni Messi želi svog desetak godina mlađeg sunarodnjaka na Nou Campu.

Beto Yaque i Rolando Zarate su doputovali u Baracelonu kako bi dogovorili ponudu i detalje ugovora kojeg planiraju proslijediti Interu iz Milana.

Naredni plad Martinezovih menadžera su pregovori s Nerazzurrima koji pak žele da Lautaro obnovi ugovor i dodatno povećaju otkupnu klauzulu koja iznosi 111 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, menadžerima nije u planu prodženje saradnje s Interom već transfer Martineza na Nou Camp kako bi igrao u paru s Messijem obzirom na gotovo pa sigurni odlazak Luisa Suareza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gax
A danas pisali da je Zanetti izjavio kako Lautaro ostaje u Interu. Sta je sad tacno ?
3 0
Arnel925
Sta znaci dobar napad kad vam je odbrana rupa
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije