Nije sam u avionu: Miralem Pjanić s odabranim društvom krenuo put Barcelone

Konačno napustio Torino

Nije sam u avionu: Miralem Pjanić s odabranim društvom krenuo put Barcelone

Endin Čaušević

Bh. fudbaler Miralem Pjanić večeras je konačno iz Torina krenuo put Barcelone.

Pjanić je potpisao za Barcelonu još prije dva mjeseca, te se trebao već priključiti pripremama novog kluba, ali je koronavirus poremetio njegove planove. No, nakon 14 dana izolacije Pjanić je pobijedio koronu i dobio dozvolu da ide u Španiju.

Bh. reprezentativac je večeras konačno otputovao iz Torina za Barcelonu, te bi veoma brzo trebao biti u Španiji. Naravno, Pjanić je iznajmio privatni avion, a imao je i odabrano društvo.

Pored njegovog oca Fahrudina put Barcelone večeras su s Pjanićem krenuli i njegovi prijatelji Muhamed i Miralem Nalić. Jedan od njih je objavio i video s aerodroma malo prije polaska.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi