Nije se suzdržao

Stanojeviću puk'o film: "Majku vam je*em lopovsku, da vam je*em svima..."

A. Čaušević

Već neko vrijeme u Srbiji traje rat saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde, a na neke sudijske odluke rijeko ko prešuti.

Partizan tvrdi da Zvezda ima veliku sudijsku naklonost, a dodatno je sve podgrijala i sinoćnja scena sa utakmice aktuelnog šampiona Srbije i Čukaričkog.

Sekou Sanogo je žestokom startom na nosila poslao Marka Docića, a fudbaler Crvene zvezde je na kraju prošao samo sa žutim kartonom.

Kada je vidio ovu situaciju na društvenim mrežama je reagovao i Miloš Stanojević, nekadašnji prvotimac FK Sarajevo.

"Majku vam je*em, lopvosku, da vam je*em svima...Samo žuti, mrššš lopovi, sramota", poručio je Stanojević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prema pisanju srbijanskih medija sudija utakmice Čukarički - Crvenza zvezda Lazar Lukić će biti suspendovan te ga čeka hlađenje na neko vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.