Miloš Stanojević potpisao za Ankaraguču!

Otišao iz Sarajeva

Miloš Stanojević potpisao za Ankaraguču! · Zvanično

E. Oštraković

Miloš Stanojević je i zvanično novi igrač Ankaragučua.

Ovaj klub koji je jučer ozvaničio transfere čak još 14 igrača, a zvanično je predstavljen i sada već bivši igrač Sarajeva, Miloš Stanojević.

Iako je bio jedan od ljubimaca navijača na Koševu, Stanojević se odlučio na odlazak u Tursku gdje će nastaviti svoju karijeru.

U drugom dijelu sezone ćemo vidjeti da li će u Sarajevu osjetiti odlazak Stanojevića u Ankaragučuu.

Osim Stanojevića u Ankaragučuu je došlo još 14 igrača i to: Saba Lobjanidze, Gerson Rodrigues, Gelmin Rivas, Konrad Michalak, Ahmet Sun, Ricardo Friedrich, Orkan Cinar, Atila Turan, Miloš Stanojević, Enes Kubat, Daniel Lukasik, Fatih Tultak, Muhammed Yasir Karabay, Suat Kaya i Nduka Ozokwo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Sretno Milose i hvala majstore za onu srcanost na terenu...
7 0
ratip irats
Hvala za sve i Sretno u novom klubu...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi