Šta se može gledati na Areni

Tri meča 8. kola Premijer lige u direktnim televizijskim prenosima

Adnan Beganović

U subotu, nedjelju i ponedjeljak su na rasporedu utakmice 8. kola Premijer lige BiH, a tri će sigurno biti u direktnim televizijskim prenosima.

Arena će prenositi tri meča 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i to u subotu jedan, a u ponedjeljak dva.

Dakle, u subotu će ljubitelji domaćeg fudbala na malim ekranima moći pratiti duel Radnika i Olimpika koji počinje u 20:00.

U ponedjeljak će biti odigrana dva meča i oba će biti u direktnom prenosu. U Banjoj Luci sa početkom u 17:55 se sastaju Borac i Tuzla City, a u Širokom Brijegu sa početkom u 20:05 svoj meč će odigrati domaća ekipa i Zrinjski.

Dueli Maldosti i Veleža (subota), Slobode i Sarajeva (nedjelja) te Željezničara i Krupe (subota) po trenutnom rasporedu neće bti prenosšeni na Areni, no nije isključeno da u međuvremenu dođe i do promjene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.