13

Komentari (13)

BN78
Primarno tržište Arene Sport je Republika Srpska i normalno je da Borac i Radnik budu u prenosu prije tamo neke Slobode i Veleža,dok se u prenosima podrazumjevaju Željo i Sarajevo.
crvenocrni11
Nije tamo neka Sloboda i Velez nego za tvoj klubcic giganti u svakom smislu
DamirT
Ustani pa spomeni Velez i Slobodu budalo...Kakvi god da su trenutno imaju vise uspjeha nego raspali Radnik...
DamirT
Yebo vas Radnik-Olimpik.Derbi Sloboda-Sarajevo ne prenose,ali se zato prenosi utakmica koju ce ukupno gledati 200 ljudi
SarajevoFC
Sloboda - Sarajevo se sigurno prenosi, pogotovo jer je to jedina utakmica u nedjelju.
Rigel
Ide na moja tv ove 2 tekme, Zeljo i sarajevo.
ismir1946
Pa ovo što rade je fuj,daju ovim kretenima da im neko plaća 2 km za amaterski prenos.Arena ako ovo prođe je ubleha žešća,samo sebi skaču u stomak.Dajte gospodo Telemahu signal kad je utakmica i sve ok,dosta je vašeg lobija .
milivoje
Saveze stidi se sluga si politike!
Brazuka
Nećemo arenu. Uskoro bojkot klubova
Dena33
Neka volim. **** vam Begic mater šibicarsku kad je prodo Mtelu prava. Fuj
Hakkinen
Misliš da Begić ima vremena od Aerodroma sarajevskog da se bakće oko prijenosa? NE branim ga kundese ali u ovoj priči ga nema 99.9%. A što kažeš bruka i sramota za ovaj potez N/FSBiH
Hakkinen
@Dena33 i u savezu ima još ljudi nisu samo tvoji " umišljeni " neprijatelji šibicari -:)
Rajvosa2019
Nemam nista protiv sto skoro sve i jedan mec Borca prenose , ali zasto sad na primjer Sarajevo + Zelju ne prenose - gledalo bi se vise 100% , to je sve Begicevo maslo- taj bi prodao i svoj paksu za 100 KM , zato nam je u BiH ovako kako je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.