HŠK Zrinjski otputovao u Ljubljanu

Plemići sutra gostiju Olimpiji

HŠK Zrinjski otputovao u Ljubljanu

HŠK Zrinjski, igrači, stručni stožer i klupsko izaslanstvo danas su otputovali u Ljubljanu. 

Mostarski tim tamo će sutra igrati utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv ljubljanske Olimpije na stadionu Stožice.

Utakmica je na rasporedu u 18:30h, a UEFA je ovaj meč povjerila sudijama iz Španije, te je za glavnog suca određen je Ricardo de Burgos Bengoechea. Prije puta svi članovi kluba koji su danas sjeli u avion za Ljubljanu testirani su na koronavirus a kao i prethodni put svi testovi bili su srećom negativni. 

Olimpija je papirnati favorit u ovom duelu, no rezultati koje slovenački tim ostvaruje u ovoj sezoni ostavljaju nadu da HŠK Zrinjski u jednoj utakmici i to bez publike može ostvariti dobar rezultat i plasirati se u 3. pretkolo. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
E zamislite SFK Krupa? Ili MFK Jedinstvo? Tj srpski i muslimanski, pa to bi jadno i žalosno bilo. Ili da moje F.K.Sarajevo stave , napišu B.F.K.Sarajevo ....Ja kakav sam ja a i mnogi bi se odrekli njega to je 100%. Pred znak f.k. staviti hrvatski , srpski ili Bošnjački. BOŽE SAČUVAJ
3 4
Realist
Igraj do kraja!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti