Večeras putuje na ljekarske preglede?

Edin Džeko pred transferom karijere: Sve bi moglo da bude gotovo još danas

Midhat Šljivak

Edin Džeko večeras bi mogao otputovati na ljekarske preglede u Torino.

Kako pišu italijanski mediji, Arkadiusz Milik je sve bliže dolasku u Romu, a njegovo 'da' oslobađa Džeku koji će imati mogućnost da potpiše za Juventus.

Sve bi moglo da se riješi već danas. Milik će po određenim informacijama prihvatiti ponudu iz Rima, a Džeko će odmah otputovati na ljekarske preglede u Torino, gdje će zatim potpisati ugovor.

Edin je još ranije dogovorio uslove sa Starom damom. Plata mu ostaje ista kao u Romi (7.5 miliona eura godišnje), a potpisat će saradnju na dvije godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je sve bliži prelasku u Juventus i definitivno će ovo biti transfer karijere za bh. dijamanta.

Ako bi Edin već danas završio sve oko transfera moglo bi se desiti da za Juventus debituje za vikend protiv Sampdorije, a ako se ne nađe u ekipi, debi bi mogao imati upravo protiv Rome 27. septembra na Olimpicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.