Edin Džeko na naslovnici torinskog lista: Korak bliže!

Milik polako popušta, odluka brzo

Edin Džeko na naslovnici torinskog lista: Korak bliže!

M. Šljivak

Edin Džeko glavna je tema italijanskih medija u posljednjih nekoliko dana.

Bh. dijamant povezuje se sa transferom iz Rome u Juventus, a za sada kompletnu stvar koči poljski napadač Arkadiusz Milik, koji odbija dolazak u Romu iz Napolija.

Džeko je odavno već sve dogovorio sa Starom damom. Klubovi su također postigli dogovor o transferu, ali rimski klub ne želi pustiti Edina dok ne osiguraju zamjenu, odnosno potpis Milika.

Poljak nije bio previše raspoložen za transfer. Ipak, njegov agent jučer je obavio razgovore sa Romom i navodno da je došlo do određenih pomaka u kompletnoj sagi.

Torinski list Tuttosport na naslovnici danas ima Džeku i tvrde da je Edin još jedan korak bliže potpisu za Juve, jer je Milik načelno pristao na dolazak u Rim i da je veliki optimizam za završetak ovog posla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma će sačekati još danas i sutra da Milik donese odluku i Edin bi već tokom vikenda mogao put Torina, ako poljski napadač na kraju zaista pristane da potpiše za Romu.

Interesantno je svakako da bi Edin Džeko za Juventus mogao debitovati već 27. septembra i to baš protiv Rome na Olimpicu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Shik
Mozda i zaigra ove godine..
2 1
pjanke.sa
Eto vidite ljudi moji da ss nista ne izmislja. Oni samo prenose sta se desava u drugim novinama. Evo i sliku su vam stavili. Pa vi trujte i dalje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi