Foto - EPA

Sutra stiže u London

To je to: Gareth Bale je novi igrač Tottenhama!

Midhat Šljivak

Gareth Bale je novi igrač Tottenhama.

Velšanin će sutra otputovati u London na ljekarske preglede, te će potpisati ugovor sa Spursima do kraja sezone. U Tottenham se vraća na posudbu.

Trenutno se rješavaju posljednji detalji oko njegove plate. Sve bi međutim trebalo da se završi veoma brzo i Bale će nakon sedam godina ponovo obući dres Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njega sutra bi se u Londonu trebao pojaviti i Sergio Reguilon. Njega je Tottenham kupio od Reala za 30 miliona eura i on će pojačati defanzivni red ekipe Josea Mourinha.

Dolazak dvojca iz Real Madrida sigurno će zadovoljiti Posebnog koji nije imao previše novca za transfere na raspolaganju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.