Toni Kroos već sedam godina nosi iste kopačke koje osim njega niko ne smije da dirne

Čak ih i sam čisti

Toni Kroos već sedam godina nosi iste kopačke koje osim njega niko ne smije da dirne

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos je izuzetno oprezan kada su u pitanju njegove kopačke, te je jedan od rijetkih igrača koji ih sam čisti nakon treninga i utakmica.

Kroos već više od deset godina ima sponzorski ugovor s Adidasom, te nosi kopačke njemačke kompanije još otkako je igrao za Bayern. Međutim, jedan par ovih kopački je posebno u centru pažnje.

Naime, Kross redovno od Adidasa dobija nove kopačke svako nekoliko mjeseci, ali ima jedan par za koji je posebno vezan. to su bijele Adidas kopačke Adipure's koje je Kross dobio još 2013. godine.

Već sedam godina igra svaki meč u istim kopačkama, a toliko je vezan za njih da ih sam čisti nakon upotrebe. O tome je nedavno govorio i Gareth Bale i nije krio svoje iznenađenje kada je vidio Kroosa kako pere svoje kopačke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da ne vjeruje dovoljno našem ekonomu kada je u pitanje čišćenje kopački. Uvijek ih očisti do savršenstva i ne mogu da vjerujem koliko je vezan za taj par kopački", izjavio je Bale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
I definitivno ima najljepse i najbolje kopacke
1 0
Mele
To si iz 2014, utakmica finala u Brazilu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi