"Nikada neću trenirati Barcelonu i Real"

Nema namjeru pregaziti riječ

"Nikada neću trenirati Barcelonu i Real"

A. Čaušević

Barcelona i Real Madrid su za mnoge najveći klubovi svijeta i skoro svaki trener bi radio sjedio na klupi tih velikana, ali uvijek postoji izuzetak. 

Izuzetak je German Burgos, nekadašnji dugogodišnji pomoćnik Diega Simonea, koji osim dva španska giganta nikad ne namjerava trenirati ni Bocu Juniors.

Brugos je ovog ljeta napustio Atletico i želi raditi samostalan trenerski posao, međutim još uvijek čeka na novi angažman.

"Prvo ću raditi u Španiji, a onda jednog dana, ako se ukaže prilika u River Plateu. Ali nikad neću trenirati Real, Barcelone i Bocu zbog mog osjećaja pripadnosti, ako to uradim onda bih prekršio riječ", kazao je Burgos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Burgos još uvijek ne zna koji klub će preuzeti, ali kako kaže spreman je da preuzme rizik.

"Imao sam interesantne razgovore s nekim velikim timovaima. Pripremam se zajedno sa svojim stručnim štabom i želim da se 'kockam'", poručio je Burgos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamin92
Ovaj fantazira da je Alex Ferguson, pa je vec sebi odredio sta zeli, a sta ne, kakva budala...
7 0
zvjezdan10
Pa i nećeš paša moj
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti