Dijamant u centru pažnje

Corriere dello Sport objavio detalje Džekine ispovijedi prijateljima iz komšiluka

Admin Čaušević

Iz sata u sat iz Italije stižu nove inforamcije o potencijalnom transferu Edina Džeke. Popularni Dijamant praktično ne silazi s naslovnica italijanske štampe i konstantno je top tema u medijima na Apeninima.

Džeko bi trebao završiti u Juventusu. Barem su to posljednje vijesti jer je Arkadiusz Milik pristao na transfer u redove Rome.

Rimski list Corriere dello Sport je objavio detalje Džekine ispovijedi bliskim prijateljima da je odlučio da napusti Vučicu i potpiše za Staru damu.

"Bosanac je ovaj put ubijeđen, više neće biti premišljanja. Napušta Romu i odlazi da nešto osvoji. Već je to rekao svojim prijateljima iz Casal Palocca gdje živi u vili s parkom i bazenom", piše rimski list.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovih dana je u Trigoriji pokazao nestrpljenje baš kao što je uradio i u subotu na gostovanju Cagliariju na posljednjem testu uoči nove sezone", navodi se u tekstu.

Roma novu sezonu otvora gostovanjem Veroni u subotu, a još uvijek nije poznato hoće li Džeko konkurisati za taj susret ili ne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.