Transfer Dijamanta sve izvjesniji

Juventus izdao zvanično saopštenje, napravljen je prostor za Džeku!

Admin Čaušević

Pitanje je sata kada će Edin Džeko i zvanično postati fudbaler Juventusa.

Nakon cjelodnevnih pregovora riješeni su svi detalji. Preostalo je da Džeko obavi ljekarski pregled i zvanično potpiše ugovor s Bianconerima.

U međuvremenu Juventus je večeras izdao važno saopštenje kojim je praktično oslobođen prostor da Džeko u novoj sezoni bude prvi špic Stare dame.

Naime, Stara dama je zvanično potvrdila da je raskinut ugovor s Gonzalom Higuainom te da Argentinac više nije član Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, "devetka" najtrofejnijeg italijanskog kluba je slobodna od ranije i u naredne dvije godine na svojim leđima će je kako sada stvari stoje nositi Džeko.

Prema najavama inostranih medija Higuain će karijeru nastaviti u Interu Miamiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.