Taksista u Perugiji se fotografisao sa Suarezom, ali Urugvajac nije bio oduševljen zbog toga

Njegova faca sve govori

Taksista u Perugiji se fotografisao sa Suarezom, ali Urugvajac nije bio oduševljen zbog toga

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez doputovao je danas u Italiju kako bi polagao ispit iz italijanskog jezika.

Suarezu je neophodno da položi ispod kako bi dobio italijanski pasoš, te je to bio glavni razlog njegovog dolaska u Perugiju. Mediji na Apeninima objavili su da je Suarez dobio diplomu za poznavanje italijanskog jezika nivo B1, te da može dobiti pasoš.

Poznato je da se Urugvajac već neko vrijeme povezuje s transferom u Juventus zbog čega je danas privukao nevjerovatnu pažnju kada se pojavio na ulicama Perugije.

Kada je sletio na aerodrom Suarez je taksijem otišao na adresu gdje je trebao polagati ispit. Taksista koji ga je vozio morao je iskoristiti priliku da to "dokumentuje", te se odlučio za selfie, ali Suarez time nije bio baš oduševljen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soccero
Nista maske zbog korone haman
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi