Najluđa teorija do sada o Džekinom transferu: Privatni let je već spreman...

Nova špekulacija

Najluđa teorija do sada o Džekinom transferu: Privatni let je već spreman...

A. Čaušević

Italijanski mediji kao da se takmiče ko će objaviti veću ekskluzivu o budućnosti Edina Džeke i njegovom eventualnom transferu u Juventus. 

Korak dalje je otišao Tuttosport. Medij sklon Juventusu je objavio možda i najluđu teoriju o transferu kapitena bh. reprezentacije.

Navodno Fabio Paratici još večeras želi dovesti Dijamanta, privatni let je već spreman kako bi se sutra mogli obaviti neophodni ljekarski pregledi.

Sportski diretkor Juventusa Džeku želi staviti D Andrei Pirlu odmah na raspolaganje i učiniti ga dostupnim za utakmicu protiv Sampdorije u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, iako su Arkadiusz Milik i Džeko postigli dogovore s Romom i Juventusom dojam je da će se na zvaničnu potvrdu transfera morati sačekati još nekoliko dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Silovao vas Džeko više...
2 4
user1590396893
Fabrizio Romano je objavio da je Džeko novi igrač Juventusa samo treba da se ozvaniči tako da ako bude na ovom šarlatanskom portalu (koji je nekad bio najbolji) bude objava da je došlo do nekog preokreta u transferu nemojte džaba otvarat sljedeće sezone je Džeko novi igrač Juventusa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi