Lekcija njemačkog stručnjaka

Kloppa iznervirao pomoćnik: "Jesi li lud? Mi ne radimo takve stvari"

Admin Čaušević

Liverpool je u derbiju 2. kola Premiershipa na gostovanju pobijedio Chelsea s 0:2. Junak dana bio je Sadio Mane koji je zabio oba gola za Redse. 

Posao prvaku je olakao i Andreas Christensen koji je u finišu prvog poluvremena dobio crveni karton, pa su gosti cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem više.

Kada je štoperu Plavaca sudija Tierney pokazao put u svlačionicu uslijedio je aplauz s klupe Redsa što je iznerviralo Juergena Kloppa.

"Jesi li lud? Mi nikada, baš nikada to ne radimo, je li to jasno?", zagalamio je Nijemac na jednog od svojih pomoćnika.

Nakon utakmice stiglo je i objašnjenje jednog od najboljih trenera današnjice koji s Liverpoolom radi zaista odličan posao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije to bio jedan od rezervnih igrača, nego drugi član stručnog štaba, već sam mu rekao šta mislim o tome i on je to prihvatio. U tom trenutku to nije bilo nešto što sam želio vidjeti", rekao je Klopp.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.