Thiago odigrao samo 45 minuta i totalno izdominirao

Veliko pojačanje Redsa

Thiago odigrao samo 45 minuta i totalno izdominirao

E. Čaušević

Liverpool je večeras u derbiju 2. kola Premiershipa u gostima savladao Chelsea sa 2:0. 

Redsi su izvršili veliki pritisak početkom drugog dijela i uspjeli su da dođu do dva gola. Oba gola za Liverpool postigao je Sadio Mane koji je svom timu donio vrijedna tri boda na Stamford Bridgeu.

Debi u dresu Liverpool upisao je i Thiago Alcantara koji je tek prije nekoliko dana potpisao za ovaj klub. Jurgen Klopp odlučio je pružiti šansu Špancu koji je odigrao drugo poluvrijeme.

Iako je napravio penal kojeg je Jorginho promašio Thiago je ostavio odličan utisak na navijače Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan statistički podatak ih je pogotovo oduševio, a to je da je Thiago imao 75 tačnih dodavanja što je više od bilo kojeg igrača Chelseaja, a odigrao je samo 45 minuta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
E jest iz dominirao lik odmah skrivio penal, njegova sreća pa ga alisdon skinu
8 0
MaDaj
cijelo vrijeme koje je proveo na terenu igrao je protiv 9 igraca .... kako moze biti cudo sto je imao vise dodavanja nego igraci chelsea? Realno gledajuci ovaj Liverpool nije ni blizu onoga od prosle godine... Danas protiv 10 igraca chelsea nisu napravili absolutno nista... Drugi gol zabili na debilizam najgoreg golmana na svijetu... Skrivili penal koji debil nije mogao zabiti ... sve u svemu, EPL ce biti super ove sezone (sutra cemo da vidimo i citi kiks?)
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije