Ništa novo

Ko zna zna: Na adresu Dinama stigla nova višemilionska ponuda

S. Grebović

Dinamo Zagreb se nakon 90-tih godina pretvorio u pravu mašinu za prodaju igrača i to za velike iznose novca.

Sve su prilike kako je Rennes prodao svog golmana Edouarda Mendyja ekipi Chelseja, pa su Francuzi odlučili na provjerenoj adresi za dobre i mlade igrače naći njegovu zamjenu.

'Bacili su oko' na mladog čuvara gola Dinama i reprezentacije Hrvatske, Dominika Livakovića, a Zagrepčani bi od eventualnog transfera mogli biti bogatiji za 10 miliona eura. Ništa novo i neobično za Dinamo, reklo bi se.

Na adresu stadiona Maksimir stizalo je nekoliko ponuda za ovog igrača iz Portugala, Engleske i Njemačke, ali čini se da je ova do sada najkonkretnija.

U slučaju odlaska Dominika Livakovića, Zagrepčani su ostali na iskusnom Danijelu Zagorcu i mladom Renatu Josipoviću, a u januaru bi sa posudbe mogli iz Zrinjskog vratiti i Dinka Horkaša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.