7

Komentari (7)

Becir1
Jel brutalna ponuda?
Sadik82
Nek neko kaze sta ovdje konkretno ima dobro za navijace kluba? Je li njima idu te pare mozda? Kroz Dinamo je posljednjih 25 godina proslo toliko vrhunskih igraca da se klub hladno mogao boriti za prvaka Evrope a ne biti kanta za nabijanje tolike godine. Zbog cega navijaci uopste slave iznose transfera za koje im igraci idu kada im to direktno uskracuje sportske uspjehe?
Nikoizniceg
TTV.KenyTB
Dok se mi nadamo nekih 300 hiljada eura od Dzeke da dobijemo.Gdje smo mi a gdje EU....
Maestro
Ma bravo za momka odličan golman već duže vrijeme je na visokom nivou tako da to nije iznenađenje
Hakkinen
@Maestro ni slučajno iznenađenje.
Momak odlično brani a i Dinamo već godinama radi odličan posao sa prodajom svojih igrača i ja mislim da su prvi u regionu sa odličnom trasfer politikom.
Maestro
@Hakkinen mislim da se naši klubovi trebaju ugledati na dinamo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.