Potez vrijedan divljenja: Golman Dinama kupio automobil bivšem treneru
Foto: EPA

"U dobru se ne uzvisi..."

Potez vrijedan divljenja: Golman Dinama kupio automobil bivšem treneru

Posljednjih mjeseci Dominik Livaković medijske stupce puni isključivo zahvaljujući sjajnim partijama na golu Dinama, no sada je u centru pažnje zbog poteza koji je napravio izvan terena.

Hrvatski reprezentativac kao jednog od najzaslužnijih za razvoj svoje karijere izdvaja Željka Nježića s kojim je radio u NK Zagreb, a kako bi mu se odužio za sve što je učinio za njega, odlučio mu je kupiti - automobil.

Ovaj potez vrijedan divljenja Livaković je uradio zajedno sa golmanom Istre Josipom Čondrićem, kojeg je također pomenuti Nježić trenirao u Kranjčevićevoj, a automobil koji su mu kupili je potpuno nova Opel Corsa. Livaković i Čondrić su istakli kako je njihov bivši trener prethodno vodio Corsu koja je starija od njih obojice i da nisu imali dilemu kako mu se odužiti nakon što je ista 'riknula'. 

"Šokirao sam se! Sreća da mi je iz Osijeka stigao sin jer sam bio u takvom stanju šoka da nisam mogao ni voziti", ispričao je Nježić za 24sata.hr.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Nježića u susjedstvu kažu kako je vrlo utjecajan u golmanskom svijetu, njegove vježbe koje su dostupne i na YouTubeu koristi i veliki Manuel Neuer.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Respect
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi