Manchester United kupuje na Maksimiru!

Fudbaler Dinama na meti Crvenih đavola

Manchester United kupuje na Maksimiru!

A. Čaušević

Dinamo bi mogao napraviti novi sjajan transfer, ovaj put u engleski Premiership.

Dok se za Danija Olma bori pola Evrope, zvučni transfer mogao bi realizovati talentovani golman Dominik Livanović.

Prema pisanju Daily Maila u duelu protiv Rosenberga na tribinama stadiona Maksimir se nalazio skaut Manchester Uniteda koji je pratio 24-godišnjeg čuvara mreže.

Za dovođenje Livakovića bi navodno bilo potrebno između 15 i 20 miliona funti, a još se nalazi na radaru Tottenhama i Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Obzirom da Davidu De Gei ugovor ističe na kraju sezone te još uvijek nije potpisao novi na Old Traffordu za svaki slučaj traže novog golmana.

Livaković u posljednje vrijeme brani u životnoj formi, a nedavno je postao i prvi izbor na golu reprezentacije Hrvatske.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi