Sjajni dueli u 9. kolu

Poznat raspored TV prijenosa 9. kola, jedan meč nije u programskoj šemi

Midhat Šljivak

Utakmice 9. kola Premijer lige BiH na rasporedu su od subote do ponedjeljka, a poznato je koji će susreti biti u direktnim TV prijenosima.

U subotu ćemo na Arena Sport programu od 16 sati moći gledati meč Olimpik - Borac, dok će na Moja TV dva sata kasnije ići meč Velež - Radnik.

Nedjelja nam donosi samo jedan meč u direktnom prijenosu. To je gradski derbi Tuzla Cityja i Slobode (18h), a meč Široki Brijeg - Mladost je jedini koji neđe biti u prijenosu.

Ponedjeljak nam donosi dvije utakmice na Arena Sportu. Od 16 sati na rasporedu je meč Krupa - Zrinjski, dok je od 20 sati na rasporedu veliki derbi Sarajevo - Željezničar.

Naravno, promjene su moguće, a derbi bi mogao biti i odgođen u zavisnosti od eventualnog plasmana FK Sarajevo u play-off Evropske lige. Ista situacija je i sa utakmicom Krupa - Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.