Najboljim sudijama najveći bosanskohercegovački derbi
Najboljim sudijama najveći bosanskohercegovački derbi

Premijer liga

Najboljim sudijama najveći bosanskohercegovački derbi

A. Beganović

Deveto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine koje nam donosi i najveći bosanskohercegovački derbi, onaj između Sarajeva i Željezničara, biće odigrano u subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Dueli između Krupe i Zrinjskog, te Sarajeva i Željezničara, planirani su za ponedjeljak, no ukoliko se Sarajevo i Zrinjski plasiraju u play-off Evropa lige biće odloženi.

Pravdu na najvećem bosanskohercegovačkom derbiju će dijeli Irfan Peljto, pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, dok će Admir Šehović biti četvrti sudija.

Glavni sudija meča Široki Brijeg - Mladost, koji se igra u nedjelju, biće Mateo Musa, dok će Haris Kaljanac pravdu dijeli na meču Krupa - Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju će na Tušnju sa početkom u 18:00 snage odmjeriti Tuzla City i Sloboda, a glavni sudija meča biće Elvis Mujić.

Duel Olimpika i Borca na rasporedu je u subotu sa početkom u 16:00. Glavni sudija je Frano Jelić, a u subotu će sa početkom u 18:00 snage odmjeriti Velež i Radnik. Glavni sudija biće Sabrija Topalović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti