Džubur: Svi su dobrodošli u klub, samo je Željezničar bitan

Predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba

Džubur: Svi su dobrodošli u klub, samo je Željezničar bitan

A. Beganović

Na Grbavici je večeras održana sjednica Upravnog odbora FK Željezničar.

Sjednica je trajala više od tri sata, ali nije bilo ostavki, iako je bilo određenih nagovještaja da bi ih moglo biti. Prema riječima prvog čovjeka kluba Admira Džubura, priče o ostavkama su dezinformacije.

"Na dnevnom redu nije bila uopće tačka oko ostavki. Ne znam odakle su se pojavile te dezinformacije. Bilo je nekoliko tačaka dnevnog reda, između ostalog i za izbor novog direktora, pa izvještaj sa posljednjih prvenstvenih utakmica. Što se tiče priča oko pomoćnog terena i oko toga smo razgovarali, pa će u narednih 15 dana biti mnogo toga jasnije. Uglavnom, šta god da se odluči, zadnju riječ imat će Skupština kluba", kazao je Džubur za SportSport.ba, pa je dodao:

"Problema ima, trudimo se da ih zajedničkim snagama riješimo. Kao i mnogo puta do sada, opet ću reći, svi koji imaju rješenje su dobrodošli. Nikome nikad vrata nisu bila zatvorena i mi smo uvijek otvoreni za razgovor. Pa ako treba da se mi povučemo, a da dođu ljudi koji ce donijeti dobro Željezničaru, ni to naravno nije problem. Samo je Željezničar bitan".

Dakle, Upravni odbor Željezničara ostaje isti, s tim da je najavljeno da bi u narednom periodu isti mogao biti pojačan s nekoliko novih ljudi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
Dok ne Prodaju pomocni teren i dok se ne Rastale nema.odlazaka , a obecavali su kule.i gradove ! a Kad su tjerali Mismovica svi ste na sav glas ih podrzavi a Blatili Mismovica ! sada raďi takvi koji ste im davali.podrsku zavrsit cemo ko Celik a to je vama.na dusu
33 4
PeppermintSA
Novosarajevski haman prvaci nastavljaju nasmijavati bh. javnost :D
20 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi