Foto - FC Bayern

Martinez će igrati sutra

Svi su objavili da je otišao iz Bayerna, a on je sa ostatkom ekipe u Budimpešti

Midhat Šljivak

Gotovo svi njemački i španski mediji objavili su jučer kako je iskusni španski fudbaler Javi Martinez napustio Bayern.

On se zaista u posljednje vrijeme povezivao sa odlaskom iz kluba. To će se vjerovatno i dogoditi i on bi jako brzo trebao postati novi član Athletic Bilbaa.

Međutim, iako su navodi bili da je on već otišao, to nije istina. Martinez je sa ostatkom ekipe u Budimpešti gdje će sutra biti odigran meč Superkupa Evrope protiv Seville.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Španski fudbaler bi se ipak odmah nakon utakmice trebao zaputiti u Bilbao, gdje će u transferu vrijednom 10 miliona eura pojačati svoj bivši klub i duel protiv Seville bi mu trebao biti posljednji u dresu bavarskog velikana.

Martinez je za Bayern igrao osam godina. Osvojio je apsolutno sve i odigrao je ukupno 238 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.