Kojeg fudbalera Salihamidžić želi kupiti jer smatra da će biti igrač od 100 miliona eura?
Foto - Instagram

Uvjeren je da neće pogriješiti

Kojeg fudbalera Salihamidžić želi kupiti jer smatra da će biti igrač od 100 miliona eura?

M. Šljivak

Čelnik minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić silno u redove bavarskog velikana želi dovesti engleskog fudbalera Calluma Hudsona-Odoija.

Talentovani 19-godišnji fudbaler odavno je Brazzina želja. U zimu 2019. godine je činio sve kako bi ga doveo, ali u tome nije uspio.

Nakon teške povrede interes je malo splasnuo, no očigledno da Salihamidžić nikada nije odustao od talentovanog fudbalera i do kraja ovog prelaznog roka želi ga dovesti u Bayern.

Olakšavajuća situacija je što Chelsea nema ništa protiv da ga sada proda. Doveli su silna pojačanja i za njega nema više mjesta, pa neće biti nikakvo čudo ako Hudson-Odoi završi u Minhenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić će napraviti sve da tako bude. On je uvjeren da je Englez fudbaler koji će za nekoliko godina koštati 100 miliona eura i spreman je platiti oko 30 miliona eura za njegov transfer.

Brazzo do sada nije pogriješio u izboru pojačanja, a vidjet ćemo hoće li konačno uspjeti da dovede svog miljenika u klub.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Nepita se brazzo ni za boju zidova on da kupi igraca ako one glavonje ne odobre nema od tog nista
0 8
DamirS
Do sada je uvijek Bayern kupovao igrače a od sada Salihamidžić kupuju.
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi