UEFA nominovala trojicu za najboljeg igrača Evrope
Foto - EPA

Ko će biti izabran?

UEFA nominovala trojicu za najboljeg igrača Evrope

M. Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) nominovala je trojicu fudbalera u izboru za najboljeg u protekloj sezoni.

U izboru za najboljeg fudbalera Starog kontinenta našli su se Robert Lewandowski, Manuel Neuer (Bayern), te Kevin de Bruyne (Manchester City).

Veliki favorit za osvajanje nagrade je napadač Bayerna Lewandowski. Da se dodjeljuje Zlatna lopta ove godine i tamo bi bio broj jedan, ali izvjesno je da bi mogao uzeti FIFA trofej za najboljeg na svijetu.

Prva nagrada bi već jako brzo mogla biti u njegovim rukama i to ova za najboljeg u Evropi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U izboru za najboljeg trenera sezone našli su se Hansi Flick (Bayern), Jurgen Klopp (Liverpool) i Julian Nagelsmann (RB Leipzig).

Favorit je naravno Hansi Flick koji je sa Bayernom osvojio sve što je mogao protekle sezone.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Lewa i Flick
5 2
Bajernovac
cuj sad ovo Debruyne na osnovu cega pa ako cemo asistencije vece zasluge ima Muller da bude tu ,,a Sancho je bolji od Kevina Debruyna,,,nema smisla dokle vise,,smjesno ,,,,dajte onda njemu i tu titulu akoje vec Lewi ukradena zlatna lopta,,,
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi