Flick poželio iznenađujuće pojačanje za Bayern, Salihamidžić ne želi ni da čuje za njega
Foto - EPA

Trener Bayerna ima zanimljivu želju

Flick poželio iznenađujuće pojačanje za Bayern, Salihamidžić ne želi ni da čuje za njega

M. Šljivak

Trener minhenskog Bayerna Hansi Flick zatražio je od rukovodstva Bayerna iznenađujuće pojačanje.

Želja trenera aktuelnog prvaka Evrope je Mario Gotze, on ga želi vidjeti u svom timu u ovoj sezoni, te je od Hasana Salihamidžića i Karla-Heniza Rummeniggea zatražio da dovedu 28-godišnjeg ofanzivca.

Flick je već kontaktirao Gotzea. Fudbaler je spreman da se vrati u Minhen i da prihvati mnogo manju platu nego što je imao ranijih godina.

Međutim, za sada se Salihamidžić i Rummenigge ne slažu sa njegovom željom i oni bi radije da se šansa da igračima iz njihovog omladinskog pogona. Istog mišljenja je i Oliver Kahn, pa će se Flicku ova želja teško ostvariti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, ostale su mu spremni ostvariti, pa će uz očekivanog desnog beka uskoro vjerovatno u Minhen stići još jedan veznjak i krilni napadač.

Gotze je nastupao za Bayern od 2013. do 2016. godine. Odigrao je 114 utakmica i zabio je 36 golova.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Pa de ljudi ne pretjerujte sa Hasanom. Čitao sam ovu vijest na njemačkom portalu. Nijemci kažu da je Rummenigge odbio transfer Götzea a Salihamidžić se samo složio s tim. A vi odmah Hasana u prvi plan. Neka ga, naš je ali brate vi pišete kao da je on sve u Bayernu.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi