Isanović izdominirao

Na četiri meča Druge lige Sjever čak 23 gola, prvi topnik lige apsolutni heroj dana

Admin Čaušević

Odigrana su četiri susreta 8. kola Druge lige grupa Sjever, a apsolutni junak dana bio je najbolji strijelac takmičenja Samir Isanović. 

Gradina je sa visokih 8:0 pobijedila Odžak 102. Isanović je zabio četiri gola, tri puta je mrežu gostiju zatresoa u razmaku od sedam minuta, tačnije od 50. do 57. minute nakon čega je zamijenjen.

U strijelce su se još upisali Mustafić i Musić, dok je rezervista Junuzović koji je ušao umjesto Isanovića pogađao u 83. i 88. minuti.

Najefikasniji meč odigrali su Lokomotiva i Mramor. U susretu sa čak deset golova domaći su slavili rezultatom 7:3.

Hamzić i Palata su postigli po dva gola, a pogađali su još Imširović i Plavšić, dok je vlastitu mrežu zatresao Maslić. Za Mramor su bili strijelci Delić, Smajlović i Dropić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Bosna Kalesija i Gornji Rahić su remizirali 1:1. Gosti su vodili preko Mehmedovića, a bod domaćim je donio Palislamović.

Mladosti je na svom stadionu upisala siguran trijumf protiv Prokosovića. Duraković, Šako i Šakić su pogađali u trijumu 3:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.