Seona pala u Odžaku, Gradina razbila Dizdarušu

Druga liga Sjever

Seona pala u Odžaku, Gradina razbila Dizdarušu

E. Škorić

U subotu su odigrana tri meča petog kola Druge lige FBiH - grupa Sjever.

Gradina je u Srebreniku razbila Dizdarušu s 4:0 i tako se učvrstila na prvom mjestu s 13 bodova, a svog ljutog rivala, ekipu Seone, ostavila na tri boda manje, budući da je Seona danas poražena u Odžaku.

Za Gradinu su strijelci u visokoj pobjedi bili Samir Isanović, koji je postigao hat-trick u rasponu od 20. do 45. minute i gostujući igrač Ljubinko Tomić koji je u 53. postigao autogol.

Što se tiče meča u Odžaku, Seona tvrdi da je pokradena i da je izgubila uz sudijsku lakrdiju. Milan Kojić bio je dvostruki strijelac za domaće, dok su za goste pogađali Musić Muhamed i Sead Havić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U Lukavcu je Radnički savladao Bosnu iz Kalesije s 2:1. Mirza Halilagić i Almis Kasumović su donijeli Lukavčanima tri boda s ovog duela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi