Foto - EPA

Nevjerovatan meč

Bilić ispustio 3:0 protiv Chelseaja: Plavci u 94. minuti došli do boda

Midhat Šljivak

WBA i Chelsea remizirali su (3:3) u susretu 3. kola engleske Premier lige.

Iako je tim Franka Lamparda kao veliki favorit ušao u meč na kraju je sa The Hawthornsa otišao sa samo jednim bodom do kojeg su došli u 94. minuti.

Domaći su iz prve šanse poveli. Callum Robinson je zabio za 1:0, a potom je Chelsea propustio dvije dobre šanse da izjednači.

A zatim u 25. minuti šok. Kapiten Thiago Silva pravi početničku grešku, Robinson to koristi i zabija za 2:0.

Ni tu nije bio kraj mukama gostiju iz Londona. Već dvije minute kasnije Bartley pogađa za 3:0 i potpuni šok za Lampardov tim.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku meča se Chelsea ipak uspio vratiti u utakmicu i priredio je veliko razočarenje Slavenu Biliću.

U 54. minuti Mount je zabio za 3:1, a potpuno povratak u meč gostima donosi Hudson-Odoi u 70. minuti meča golom za 3:2.

U nadoknadi meča Chelsea dolazi do jednog boda. Tammy Abraham zabija u 94. minuti za konačnih 3:3.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 3. kolo:

WBA - Chelsea 3:3

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.