Nekoliko turbulentnih sati iza Thiaga Silve: Lampard ga je "dotukao" tokom utakmice!

Brazilac se nije proslavio

Nekoliko turbulentnih sati iza Thiaga Silve: Lampard ga je "dotukao" tokom utakmice!

A. Čaušević

Thiago Silva je prije nekoliko sati bio možda i najsretniji u svlačionici Chelseaja, međutim uslijedila je noćna mora za iskusnog Brazilca. 

Frank Lampard je odlučio da Silva nosi kapitensku traku Chelseaja u svom debitantkom nastupu u Premiershipu, međutim stvari su krenuli neželjenim putem.

Naime, u 26. minuti susreta Silva je napravio amatersku grešku. Lopta mu je prilikom prijema lopte prošla ispod noge, uslijdila je furiozna kontra WBA, a strijelac je bio Robinson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U drugom poluvremenu Lamparad je odlučio da sve baci u napad nakon što je njegov tim stigao do 3:2. a kao najslabiju kariku na terenu izabrao je Silvu.

Naime, perspektivni stručnjak je izveo Silvu u 73. minuti. Brazilac sigurno neće pamtiti po lijepom svoj debi u Premiershipu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Nije njega Lampard dotukao, zašto to niste napisali za Kovačića i Alonsa koji su izašli jos na poluvremenu
7 1
PeppermintSA
Dotukao? Frajer ganjao rezultat pa je izvadio stopera da ubaci prednjeg. Jeblo vas vaše clickbaitanje da vas jeblo.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi